Over ons

Helpo als betrouwbare leverancier.

Helpo is in de maak industrie van aanhangwagens op de eerste plaats bekent als Erkend constructeur van maat werk zoals plateau wagens en kippers.

De degelijke wagens zijn een investering in jaren lang gebruik.

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van traileronderdelen, gasveren, wielen, luchtbandwielen en landbouw onderdelen ? Dan bent u bij Helpo aan het juiste adres. Wij hebben nagenoeg 50 jaar ervaring als leverancier van aanhangwagens en toebehoren. Daarom zijn wij all-round.

Ons assortiment is op de website te bekijken. Wij denken graag met u mee om tot oplossingen te komen. Zodat  u het product vind dat precies bij u past.

Helpo – toen en nu

Helpo werd in oktober 1976 opgericht in Kaulille. Na 2013 verhuisde we naar een groter pand in Pelt. Een strategische zet. Van hieruit hebben we een betere verbinding met onze leveranciers en klanten. Inmiddels hebben we met ons zeer uitgebreide productassortiment en de beschikking over 600m2 magazijn en werkplaats , ontwikkeld tot nationale en internationale leverancier binnen de branches waarin we opereren.

Al jaren lang een betrouwbare partner voor vele branches.

Bij Helpo kopen we al jarenlang voor snelle levering bij de importeurs en groothandel dit met toonaangevende merken zoals KNOTT Trailertechnik, HAHN Gasfederen enz. Door de duurzame en langlopende relaties met onze leveranciers zijn wij ook een betrouwbare en stabiele handelspartner voor onze klanten in zeer uiteenlopende branches.picasabackground 002